LoRaWAN

vrijdag 5 juli 2019

Met de overname van Brunata door de Minol/Zenner groep, krijgen we dit najaar niet alleen de beschikking over een compleet nieuwe productlijn, maar brengen we onze mogelijkheden voor afstanduitlezing naar een compleet nieuw niveau.

Nu waren wij reeds zeer sterk in dit segment en konden wij onze warmtekostenverdelers al over grote afstanden uitlezen (soms wel tot afstanden van meer dan 1 kilometer), gaan met met het nog relatief nieuwe protocol LoRaWAN naar nog veel grotere afstanden, deze lopen op tot wel meer dan 10 kilometer.

Groot voordeel van LoRaWAN is dat dit protocol zich niet beperkt tot energiemeters, maar ook gebruikt kan worden voor vele andere toepassingen zoals: alarmeringen, sensoren, detectie en nog veel meer. Alle toestellen die communiceren via zo'n LoRa protocol, kunnen via één en hetzelfde netwerk ontvangen en uitgelezen worden, simpelweg door deze toe te wijzen aan een bepaald ontvangsttoestel. Hiermee wordt het dus tevens mogelijk om van de ene provider over te stappen naar een andere.

Maak ook kennis met deze compleet nieuwe wereld en neem contact met ons op.

 

Producten LoRaWAN.jpgTerug naar het nieuws overzicht