Twee spraakmakende projecten

vrijdag 21 september 2018

 

Gedurende de afgelopen maand hebben we twee prachtig mooie projecten in opdracht mogen nemen, Rock in Utrecht en Markt 058 in Leeuwarden.

 

Markt 058, Leeuwarden

Markt 058 - Leeuwarden.jpgHet voormalig Aegon gebouw in het centrum van Leeuwarden wordt de komende periode getransformeerd tot een complex met zo'n 500 studentenwoningen en diverse kantoren.

De studentenwoningen worden voorzien van convectoren waarop de warmtekostenverdeler van Brunata, de FuturaHeat, gemonteerd zal worden. Daarnaast wordt elke woning voorzien van een watermeter Aquarius RS en een elektrameter met radiomodule FuturaSignal+. De groepenkasten van deze woningen worden bij ons geprefabt voorzien van de afstanduitlezing zodat dit niet meer in het werk hoeft te gebeuren.

 

Rock, Utrecht

Up Living (3) - Utrecht.jpgOp het voormalig terrein van het Antonius ziekenhuis in Utrecht worden totaal 855 woningen gerealiseerd. Een deel hiervan zal gerealiseerd worden in het voormalig Beddenhuis dat dus aan de slopershamer is weten te ontkomen.

De woningen zullen worden voorzien van een afleverset met een Sharky775 (geleverd door onze collega's van Fortes Import), tapwatermeters Aquarius RS en in de woontoren zullen ook nog eens de elektrameters aldaar voorzien worden van afstanduitlezing met behulp van de FuturaSignal+.


 

 

 

 Terug naar het nieuws overzicht